Legyen Önnek is saját pénzthozó
kulcsra kész ApróHirdető oldala
olcsón és központi támogatássalAz Apróhirdető oldalak sikere és forgalma pedig annak köszönhető, hogy a piacon belül összehozza a keresletet a kínálattal. Ősidők óta a kereskedelem mozgatja a világot, így nem valószínű, hogy ez meg fog változni a jövőben!

Gondoljuk arra, hogy értéktárgyak milliói cserélnek gazdát naponta! Manapság pedig egyre többen rendelkeznek már internet kapcsolattal, így a mai trendeknek megfelelően az Internetes kereskedelem forradalmian fejlődik!Egy ApróHirdető oldallal a blog írásnál is könnyebb pénzt keresni.


Mert egy ApróHirdető oldallal nem kell sokat vesződni, mert a felhasználók (apróhirdetők, böngészők) által önmagát tölti tartalommal. Míg egy blogoldalt rendszeresen friss cikkek írásával kell működtetni.

Egy saját ApróHirdető oldalon ingyenesen meg tudja mutatni saját ajánlatát, mert pont erre való, hogy hirdessen általa saját reklámhelyein ingyenesen. Csak nem mindegy, hogy pár óra/nap után már nem az első helyeken láthatóak hirdetései, itt viszont sajátj reklám helyein mindig kiemelt helyen látható és még pénzt is keres az ApróHirdető oldallal is.

A felhasználók által történő hirdetés feladások ingyenesek.

Az ApróHirdető oldalához hirdetési felületek, reklámhelyek járnak.
Amiket pénzzé tehet, kiadhatja jó pénzért a kiemelt reklámhelyeket. Illetve saját reklámokat is felrakhat a kiemelt helyekre.


Ami az Ön számára még lényeges, hogy központilag történik a hirdetések moderálása, szerkesztése általunk, így ezen részével sem kell foglalkoznia.
 


Ha pedig ügyesen dolgoztatja ApróHirdetőjét:

Sokan keresnek pénzt így az interneten, hogy felfuttatnak egy honlapot majd értékesítik. Ön is az éves díj árának akár 10-50 szeresét is megkeresheti vele az egyéb saját bevételein felül.
 
Hogyan?


Ha pár hónapon belül a saját ApróHirdető és a mások számára ajándékozott ApróHirdető oldalával elér egy bizonyos napi/havi hirdetői és látogatói darabszámot, majd ezt megismétli, akkor az egész csapat ApróHirdetőinek látogatói és hirdetőinek darabszámától függően sávos emelkedő ár táblázat szerint megvásároljuk ApróHirdetőjét.

Ezt úgy kell értelmezni, ha valaki kioszt/ajándékoz mások számára ingyenes* ApróHirdető oldalt, akkor azon oldalakon keletkezett látogatói és hirdetői darabszám beleszámít a saját összesbe.
(*= csak a megyeszékhelyek/kerületek és az értékes kulcsszavasok kerülnek egy jelképes éves díjba. Saját névvel, fantázianévvel kezdődő ApróHirdető oldalak ingyenesen vehetőek birtokba)

Például ha 10 db ingyenes ApróHirdetőt kiosztott és mindegyiken van havi 1000 látogató, akkor az összesen 10 ezer látogatót jelent annak, aki az ApróHirdetőket ajándékozta a 10 Apró oldallal rendelkezőnek.  

Egy fontos szabály van, hogy aki ilyen programot indít, nem lehet a csapatában szintén programot indító, mert akkor átfedés lenne. 

Ha ilyen jellegű szándéka van, akkor az ApróHirdető oldal megrendelés utáni egyeztetésen jelezze ezt felénk.

Weblap vételi ajánlatunk kizárólag csak az ApróHirdető oldalt megrendelőknek szól.
Ára most csak bruttó 3650 Ft/év.
Az árban benne van az aldomain és tárhely díja is.

 


Válasszon az alábbi 3 ApróHirdető oldal típus közül:


- Bp kerületi ApróHirdető oldalak>>

- Kulcs és Kategória szavas apróhirdető oldalak >>

- Megyeszékhely Város ApróHirdető oldalak>>


 

 

Betöltés